Ο Τραμπ εξήγησε γιατί δεν φόρεσε μάσκα σε εργοστάσιο και δεν… έπεισε κανέναν

10:38 7/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Πολλή συζήτηση προκάλεσε η εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ σε εργοστάσιο στην Αριζόνα, χωρίς να φοράει μάσκα. Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος που δεν… «ιδρώνει», επιχείρησε να «απαντήσει» αλλά χωρίς να πείσει.

Πριν από μερικές μέρες είχε προκληθεί σάλος στις ΗΠΑ από την άρνηση του αντιπροέδρου, Μάικ Πενς, να επισκεφτεί νοσοκομείο και να αρνηθεί να φορέσει μάσκα, η οποία για τους πολίτες είναι σχεδόν… υποχρεωτική. Ο Πενς ζήτησε συγγνώμη. Ο Τραμπ πάλι, στη δική του περίπτωση, είπε τα… δικά του.

Ο

Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε σε βιομηχανική μονάδα της Honeywell International Inc στην Αριζόνα, την Τρίτη. Παρόλο που φόρεσε προστατευτικά γυαλιά, δεν φόρεσε προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο, αν και είχε πει ότι θα το έκανε.

Click4more Αυτά τα φάρμακα προστατεύουν από τον κορονοϊό! Τι δείχνουν οι μελέτες

Υποστήριξε ότι δεν φόρεσε μάσκα μετά τη διαβούλευση (;) που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας και παρά το γεγονός πως οι εργαζόμενοι στη μονάδα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την Εθνική Ημέρα των Νοσηλευτών, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι δοκίμασε μερικές μάσκες, αλλά όχι μπροστά στις κάμερες. Μεταξύ αυτών και μία μάσκα από την Honeywell, την 3Μ, αλλά και τέσσερις άλλες μάσκες, είπε.

Ο Τραμπ γενικά δεν φοράει μάσκα στις δημόσιες εμφανίσεις του, παρά τις σχετικές οδηγίες προστασίας της προσωπικής υγείας που έχει δώσει η κυβέρνησή του, ενθαρρύνοντας τους Αμερικανούς να φορούν μάσκες προστασίας ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Ο Τραμπ εξήγησε γιατί δεν φόρεσε μάσκα σε εργοστάσιο και δεν… έπεισε κανέναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα