Ο Τάκης Χατζής σε… direct μονομαχίες

11:51 22/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Καινούργια εκπομπή με σκοπό να βγάζει από τους καλεσμένους του αλήθειες… ευθέως, σε μία… μονομαχία ερωταπαντήσεων. Οι ερωτήσεις του θα είναι… direct περιμένοντας και τις ανάλογες απαντήσεις, χωρίς… ξύλινη γλώσσα και υπεκφυγές από όσους βρίσκονται απέναντί του. Μετά την καθημερινή του παρουσία την περυσινή σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA ο Τάκης Χατζής επιστρέφει τα μεσάνυχτα στο πρόγραμμα του σταθμού. 

Η… επιστροφή γίνεται με την εκπομπή «Τάκης Χατζής Direct» που όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο γνωστός δημοσιογράφος

έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους της εξουσίας αλλά και προσωπικότητες της τέχνης και της κοινωνικής ζωής, και αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές τους.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι αντέχουν τις σκληρές ερωτήσεις, την κριτική, και την αντιπαράθεση. Νικητής στην άγρια μονομαχία αναδεικνύεται πάντα η αλήθεια». 

Από την επόμενη Τετάρτη λοιπόν, 30 Σεπτεμβρίου, ο Τάκης Χατζής θα αναζητά την αλήθεια ευθέως, ή όπως προτιμούν από τον ALPHA, direct ελπίζοντας πως και οι τηλεθεατές θα πάνε… κατευθείαν στη συχνότητα του σταθμού…!

To άρθρο Ο Τάκης Χατζής σε… direct μονομαχίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα