Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Ίμερ και ετοιμάζεται για τα ημιτελικά της Στοκχόλμης

21:59 21/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Μίκαελ Ίμερ με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά της Στοκχόλμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ (7-5), ενώ το δεύτερο το κατέκτησε (6-3) με μεγαλύτερη άνεση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίκαελ Ίμερ.

«Θέλω

να συγχαρώ τον Μάικ για μια σπουδαία μάχη, έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την τελευταία φορά που παίξαμε», δήλωσε ο 24χρονος τενίστας.

«Αυτός θα ξέρει καλύτερα τι κάνει τους δύο τελευταίους μήνες για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Δεν ήταν να αγωνιστώ εδώ, έπρεπε να παίξω καλό τένις και να βρω δημιουργικά χτυπήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Και συνέχισε σχετικά με το παιχνίδι: «Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για το πρώτο σετ, ήταν κοντά στο να πάρει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τον σταμάτησα. Έδειξα επιμονή και ήταν σημαντική στιγμή να το ξεπεράσω αυτό. Μετά ήρθαν τα υπόλοιπα».

To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Ίμερ και ετοιμάζεται για τα ημιτελικά της Στοκχόλμης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα