Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκοψε τέσσερεις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του ΠΑΟΚ

06:34 21/7/2023 - Πηγή: NewsIt

O Ρασβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι, Κανίς και Π.Τζίμα, ότι δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την πρώτη ομάδα, με τον Ρουμάνο τεχνικό επί της ουσίας να τους «κόβει» προσωρινά από το ρόστερ.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/07) και στην οποία έδωσε το παρών για πρώτη φορά το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ

Άλι Σαμάτα, οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» δούλεψαν σε δυο γκρουπ με τον Ρασβάν Λουτσέσκου πέραν του Ζοάν Σάστρε που είναι τραυματίας, να βλέπει και τον Τρόοστ – Εκόνγκ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο λόγος δεν αφορά κάποιον τραυματισμό, αλλά μια καθυστέρηση στην πτήση του Νιγηριανού στόπερ.

Το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ

«Με τον Άλι Σαμάτα να συμμετέχει για πρώτη φορά με την ομάδα, διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (20.07), η οποία περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ, τα οποία δούλεψαν εναλλάξ στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής και τουρνουά τριών ομάδων στο φινάλε.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ λόγω καθυστέρησης στην πτήση του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος δούλεψε ο Ζόαν Σάστρε , το όνομα του οποίου είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο.

Τέλος οι Παναγιώτου , Γκορντεζιάνι , Κανίς και Π.Τζίμας ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την Α Ομάδα μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου.

Την Παρασκευή (21.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.»

To άρθρο Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκοψε τέσσερεις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρασβάν Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ,rasvan loutseskou, paok