Ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει να «γράφει ιστορία» στο χώρο του τένις

23:00 25/4/2022 - Πηγή: NewsIt

Τα ρεκόρ του Ράφα Ναδάλ στο χώρο του τένις είναι εντυπωσιακά, εξίσου και οι επιδόσεις του στα κορτ. 866 εβδομάδες ανάμεσα στους κορυφαίους!

Ο Ράφα Ναδάλ, ο μοναδικός στα χρονικά του αθλήματος με 21 κατακτήσεις τίτλων Grand Slam, συμπλήρωσε σήμερα (25/04) 17 συναπτά έτη μετά την πρώτη του είσοδο στο τοπ 10 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο 35χρονος Ισπανός (νο4 στην παγκόσμια κατάταξη) απέχει το τελευταίο διάστημα από τους αγώνες εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού, ωστόσο, είναι ο μακροβιότερος

τενίστας στην κορυφαία δεκάδα της ATP, καθώς από τις 25 Απριλίου 2005 (για τελευταία φορά βρέθηκε στο νο11 στις 18/04/2005), όταν εισήλθε για πρώτη φορά στο τοπ 10, μέχρι και σήμερα δεν έχει μείνει ποτέ εκτός από τη σχετική λίστα.

Από τότε -και παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν… χτυπήσει- δεν το έβαλε ποτέ κάτω πετυχαίνοντας κάτι που δεν το έχει επαναλάβει στο παρελθόν κανένας τενίστας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. 866 σερί εβδομάδες ανάμεσα στους κορυφαίους κι ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει να «γράφει ιστορία», βάζοντας τον… πήχη πολύ ψηλά, για όσους θα προσπαθήσουν να τον ξεπεράσουν.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

To άρθρο Ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει να «γράφει ιστορία» στο χώρο του τένις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα