Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για Τζούρισιτς: «Δεν θα πάρει ούτε ευρώ η Σαμπντόρια»

10:12 17/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Φίλιπ Τζούρισιτς, με τους πράσινους να θέλουν να φέρουν άμεσα στην Αθήνα τον 31χρονο διεθνή Σέρβο μεσοεπιθετικό.

Ιταλικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν τις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Τζούρισιτς, ενώ επισημαίνουν ότι εκτός

από το αγωνιστικό πλήγμα της αποχώρησης του Σέρβου, η Σαμπντόρια δεν προβλέπεται να πάρει ούτε ευρώ από την αποδέσμευσή του παρότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το 2024.

Και αυτό γιατί υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του που αναφέρει ότι ο Τζούρισιτς έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς αντάλλαγμα, εάν η Σαμπντόρια υποβιβαζόταν, όπως και έγινε.

Το δημοσίευμα της footballnews24.it  αναφέρει: «Μεταγραφικό παζάρι: Σαμπντόρια, χαιρετάει ο Τζούρισιτς: η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι κοντά. Ο επιθετικός μέσος Φίλιπ Τζούρισιτς αποχαιρετά τη Σαμπντόρια: η μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό είναι ένα βήμα μακριά.

Αρκετοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να αποδυναμώσουν την Σαμπντόρια, όπως ο Παναθηναϊκός που ετοιμάζεται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Σέρβου διεθνούς Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο επιθετικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024. Με τον υποβιβασμό στη Serie B, ωστόσο, ενεργοποιήθηκε η επιλογή ελεύθερης αποχώρησης, που θα επιτρέπει στον Σέρβο να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα συνέλεξε το TMW, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει απευθείας επαφές με τον Τζούρισιτς για να τον πείσει να μεταγραφεί στην Ελλάδα. Οι πράσινοι, μάλιστα, έχουν προσφέρει στον παίκτη διετές συμβόλαιο για περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ τη σεζόν.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι πρόθυμος να δεχτεί την πρόταση που έλαβε από τον Παναθηναϊκό. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Σέρβος μέσος θα φύγει από τη Σαμπντόρια πριν από την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς (30 Ιουνίου). Μία απώλεια που θα πληγώσει τη Σαμπντόρια καθώς θα χάσει έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της θα πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα για να αναπληρώσει την πιθανή αποχώρηση του γεννημένου το ’92 πλέι μέικερ».

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για Τζούρισιτς: «Δεν θα πάρει ούτε ευρώ η Σαμπντόρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Τζούρισιτς, Δεν, Σαμπντόρια,panathinaikos, tzourisits, den, sabntoria