Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα τον Παούνοβιτς για τον πάγκο

16:26 31/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Τον Σέρβο τεχνικό, Βέλικο Παούνοβιτς, έχει στα… ραντάρ του ο Παναθηναϊκός, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει τελειώσει τη συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τα ονόματα πιθανών αντικαταστατών του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του “τριφυλλιού” κάνουν… παρέλαση, με τελευταίο

που εμφανίζεται να είναι αυτό του Βέλικο Παούνοβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός, που έχει απασχολήσει ξανά τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, αλλά τότε προτιμήθηκε ο Στραματσόνι, παρουσιάζεται από δημοσιεύματα να έχει επαφές με τους “πράσινους” για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. 

Ο 43χρονος προπονητής έχει εργαστεί σε όλα τα κλιμάκια των “μικρών” εθνικών ομάδων της Σερβίας, κατακτώντας το 2015 με την U20 το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ από τότε μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο δούλεψε στις ΗΠΑ με την Chicago Fire, οδηγώντας την στα playoffs το 2017, μετά από πεντάχρονη απουσία.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Παρτιζάν, Μαγιόρκα, Τενερίφη και Ατλέτικο Μαδρίτης -όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον Ντέμη Νικολαΐδη- Χετάφε, Ρούμπιν Καζάν και Αλμερία.

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα τον Παούνοβιτς για τον πάγκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα