Ο όμιλος Hyundai ανακοινώνει τον οδικό χάρτη για οχήματα που καθορίζονται από το λογισμικό Software Defined Vehicles

15:59 12/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Τo γκρουπ Hyundai ανακοίνωσε σήμερα τη νέα της παγκόσμια στρατηγική για τη μετατροπή όλων των οχημάτων της σε οχήματα που καθορίζονται από λογισμικό SDV (Software Defined Vehicles) έως το 2025.

Με αυτό τον τρόπο ο όμιλος έχει ως στόχο να αναβαθμίσει την εμπειρία των πελατών της και να περάσει σε μια άνευ προηγουμένου εποχή κινητικότητας μέσω της εξελισσόμενης τεχνολογίας λογισμικού.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα προσφέρει μια άνευ

προηγουμένου εποχή κινητικότητας, δίνοντας στους πελάτες την ελευθερία να αναβαθμίζουν εξ αποστάσεως τη λειτουργικότητα των αυτοκινήτων τους, οπουδήποτε και σε όποια χρονική στιγμή αυτό απαιτείται.

Οι ενημερώσεις λογισμικού Over-The-Air (OTA) για όλα τα μοντέλα έως το 2025 θα προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και λειτουργικότητα ανά πάσα στιγμή παγκοσμίως.

Έως το 2025 εκτιμάται πως 20 εκατομμύρια πελάτες θα έχουν εγγραφεί στις υπηρεσίες Connected Car Services (CCS) του Ομίλου παγκοσμίως.

Έως το 2030, ο όμιλος σχεδιάζει να επενδύσει 12,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε πόρους, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός νέου Παγκόσμιου Κέντρου Λογισμικού για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του λογισμικού και την επιτάχυνση της ανάπτυξης οχημάτων που καθορίζονται από λογισμικό.

Από το 2023, όλα τα νέα αυτοκίνητα που θα παράγει το HMG θα είναι εξοπλισμένα για να λαμβάνουν ενημερώσεις λογισμικού Over-The-Air (OTA), οι οποίες θα επιτρέπουν στους πελάτες να διατηρούν τα οχήματά τους διαρκώς αναβαθμισμένα. Αυτή η αναβάθμιση θα ισχύει όχι μόνο για τα ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά και για τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Οι πελάτες θα μπορούν να αναβαθμίσουν εξ αποστάσεως την απόδοση και τη λειτουργικότητα των οχημάτων τους οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να τα μεταφέρουν σε κέντρο εξυπηρέτησης. Και καθώς το όχημα μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς, η υπολειμματική του αξία θα ενισχυθεί επιπρόσθετα. Από το 2023 ο Όμιλος θα εισαγάγει αυτήν την υπηρεσία, αρχικά σε διάφορα μοντέλα οχημάτων σε περιοχές της παγκόσμιας αγοράς που μπορούν να λάβουν Υπηρεσίες Συνδεδεμένων Αυτοκινήτων (CCS).

Ο τεράστιος όγκος δεδομένων που παράγεται από τα 20 εκατομμύρια οχήματα που θα εγγραφούν στις υπηρεσίες Connected Car Services (CCS) του Ομίλου παρέχει τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη εξατομικευμένων υπηρεσιών. Ο Όμιλος σχεδιάζει να προσφέρει συνεχώς εξατομικευμένες υπηρεσίες που μπορούν να βελτιώσουν τις ατομικές απαιτήσεις των πελατών και να χειριστούν τα μεγάλα σε όγκο δεδομένα του οχήματος εξαιρετικά γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία.

To άρθρο Ο όμιλος Hyundai ανακοινώνει τον οδικό χάρτη για οχήματα που καθορίζονται από το λογισμικό Software Defined Vehicles δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα