Ο Ολυμπιακός συνέτριψε την ΑΕΛ κι αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα (video)

16:54 20/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, επέστρεψε στις νίκες, συντρίβοντας με 5-1 της ΑΕΛ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την 13η αγωνιστική της Superleague κι ολοκλήρωσε το 2020, ούσα αήττητη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Δείτε

ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός βρήκε πέντε γκολ από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες, με τους Σουντανί,Μασούρα και Μπρούμα να πετυχαίνουν από ένα τέρμα και τον Ελ Αραμπί να παραβιάζει δύο φορές την εστία των Θεσσαλών. Είχε ισοφαρίσει για λίγο ο Πινακάς, προτού ο Ελ Αραμπί βάλει και πάλι τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ, πριν το ημίχρονο.

Η ΑΕΛ παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θα πρέπει στον δεύτερο γύρο να ανεβάσει στροφές για να ξεφύγει από την… ουρά.

Ο αγώνας:

Έχοντας την μπάλα στην κατοχή του από τα πρώτα λεπτά του ματς, ο Ολυμπιακός πίεσε για να ανοίξει το σκορ. Η ΑΕΛ βρέθηκε σε θέση άμυνας, αντιμετωπίζοντας προβλήματα από τις προσπάθειες των Φορτούνη, Μπρούμα, Σουντανί και Ραφίνια.

Ο Ολυμπιακός δοκίμασε αρκετά σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά στη συνέχεια κυκλοφόρησε με υπομονή την μπάλα και στο 25’ δικαιώθηκε, φτάνοντας στο 1-0. Ο Ραφίνια σέντραρε, ο Ελ Αραμπί πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο  Σουντανί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Η ομάδα του Μαρτίνς έδειξε να βρίσκει πολύ καλό ρυθμό και να πλησιάζει και σε δεύτερο γκολ. Η ΑΕΛ όμως κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 33’ και αμέσως μετά την σπουδαία επέμβαση του Σα στο σουτ του Ηλιάδη, οι «βυσσινί» εκτέλεσαν το κόρνερ που πήραν, ο Μιχαήλ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Πινακάς έκανε το 1-1 από κοντά (5ο του γκολ στη φετινή Superleague).

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε τη… ψυχραιμία του και κυκλοφόρησε αποτελεσματικά την μπάλα, φτάνοντας στο 2-1 με το 10 γκολ του Ελ Αραμπί στο πρωτάθλημα (40’).

Το δεύτερο μέρος είχε μια αναγκαστική αλλαγή για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ραφίνια δέχθηκε ένα χτύπημα στο δεξί του πόδι, σε «μονομαχία» με τον Μπέρτο στο 49’ και λίγο μετά έγινε αλλαγή με τον Ανδρούτσο (αντικαταστάθηκε και ο Σουντανί από τον Μασούρα).

Ο Μασούρας, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, φρόντισε να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη για τους Πειραιώτες. Έπειτα από κεφαλιά του Φορτούνη και γύρισμα του Μπρούμα, ο διεθνής άσος έκανε το 3-1 στο 66′, “σφραγίζοντας” ακόμα ένα εντός έδρας τρίποντο των “ερυθρολεύκων”.

Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 80 λεπτά παιχνιδιού, ο Μπρούμα έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, γράφοντας το 4-1, έπειτα από μία κούρσα σχεδόν από τη σέντρα.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 88′. Ο Μπρούμα μοίρασε στον Μασούρα, αυτός από αριστερά μέσα από την περιοχή γύρισε για τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός με κοντινό πλασέ σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (58΄ Ανδρούτσος), Σεμέδο (76΄ Α. Παπαδόπουλος), Μπα, Χολέμπας, Καμαρά (80΄ Κάιπερς), Εμβιλά, Φορτούνης (76΄ Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα, Σουντανί (58΄ Μασούρας), Ελ Αραμπί.
 
ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Μπέρτος (76΄ Γρηγορόπουλος), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μιχαήλ, Χαλάτσης, Γλυνός, Πλατέλλας (81΄ Κουτσιανικούλης), Πινακάς, Γιουνές (66΄ Νούνιτς).

 

To άρθρο Ο Ολυμπιακός συνέτριψε την ΑΕΛ κι αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα