Ολυμπιακός: Η Record γράφει για Πέδρο Μαρτίνς και οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν

09:51 11/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός πορεύεται μέχρι το φινάλε της σεζόν με τον Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο του και παράλληλα ψάχνει για τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, από τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Πειραιώτες.

Με ένα δημοσίευμα που προκαλεί έκπληξη, μετά και όσα έγιναν στην ομάδα στην αρχή της σεζόν, η πορτογαλική Record

αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει πίσω στον Πειραιά τον Πέδρο Μαρτίνς!

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος προπονητής εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Αλ Γκαράφα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024», αναφέρει το δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε τους “ερυθρόλευκους” το 2018, τους οδήγησε στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, αλλά την 1η Αυγούστου του 2022 απολύθηκε μετά τη συντριβή με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο 52χρονος Πορτογάλος τεχνικός έχει την Αλ Γκαράφ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα του Κατάρ, μετρώντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Να αναφέρουμε ότι από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει τέτοιο πλάνο από την πλευρά του συλλόγου, διαψεύδοντας το δημοσίευμα και τα σενάρια περί επιστροφής του Πορτογάλου τεχνικού στο λιμάνι.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η Record γράφει για Πέδρο Μαρτίνς και οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα