Ο Ολυμπιακός έκλεισε δύο παίκτες από την Σαουδική Αραβία – Κρατάει Ονιεκούρου ο Μαρτίνς

15:27 3/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός απέκτησε δύο Σαουδάραβες ποδοσφαιριστές από τους τρεις που δοκιμάστηκαν αυτές τις ημέρες στου Ρέντη ως αποτέλεσμα της συνεργασίας που έχει συνάψει με το υπουργείο Αθλητισμού της αραβικής χώρας. Από εκεί και πέρα «ερυθρόλευκος» παραμένει όπως φαίνεται ο Χένρι Ονιεκούρου μετά από επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς.

Τρεις παίκτες από την Σαουδική Αραβία δοκιμάζει δοκιμάζει ο Ολυμπιακός

στο πλαίσιο της συνεργασίας με το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας μέσω του προγράμματος «Saudi Scholarship for Developing Football Talents».

Ήδη από χθες (3/2), λοιπόν, έχουν αποκτηθεί ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, Μοχάμεντ Σάαντ Αλκαχτάνι και ο Μεσάρι Αλμασάρι και προορίζονται για την Β’ ομάδα, όπου θα ενταχθούν. Ο τρίτος της παρέας, ωστόσο, ο Αμπντουλάχ Μαχμπούντ, δεν πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά. 

New experience, new opportunity

– Abdullah Mahbub
– Mohammed Alqahtani
– Meshari Almashhari

They will participate in a Trial with @Olympiacosfc #SaudiFutureFalcons pic.twitter.com/YqZPkzXbd0

— Saudi Scholarship for Developing Football Talent (@SSDFT_EN) January 19, 2022

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων τώρα, στον Πειραιά φαίνεται πως θα παραμείνει τελικά ο Χένρι Ονιεκούρου, παρά την έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα την τουρκική Μπασάκσεχιρ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Φως των Σπορ» αυτό οφείλεται κατά βάση σε επιθυμία του τεχνικού του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, που θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός έκλεισε δύο παίκτες από την Σαουδική Αραβία – Κρατάει Ονιεκούρου ο Μαρτίνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα