Ο… Ντόνσιτς σε δημοπρασία για καλό σκοπό

08:26 4/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Λούκα Ντόνσιτς είναι το (νέο) μεγάλο καμάρι της Σλοβενίας και παρόλο που ο κορονοϊός έχει διακόψει το πρωτάθλημα του NBA ο νεαρός γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς εξακολουθεί να βάζει… «καλάθια».

Βέβαια, αυτά τα «καλάθια» του Ντόνσιτς δεν είναι απ’ αυτά που μας έχει συνηθίσει στο NBA. Αλλά είναι καλύτερα. Είναι για καλό σκοπό.

Στην

πατρίδα του, τη Σλοβενία, ένα πορτρέτο του Λούκα Ντόντσιτς θα βγεί σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το πορτρέτο του Ντόντσιτς προσφέρεται σε online φιλανθρωπική δημοπρασία, η οποία είναι ανοιχτή μέχρι τις 8 Απριλίου και διοργανώνεται από τη μη κυβερνητική οργάνωση Ένωση Φίλων της Νεολαίας.

Η τιμή εκκίνησης για την απόκτηση του πορτρέτου του Λούκα Ντόντσιτς είναι 100 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν προθεσμία μέχρι την επόμενη Τετάρτη 8 Απριλίου, για να στείλουν τις προσφορές τους, μέσω e-mail.

Το σύνολο των εσόδων προορίζεται για οικογένειες και παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Το πορτρέτο του Ντόντσιτς είναι δημιουργία φοιτήτριας της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Λιουμπλιάνας, που αποφάσισε την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού να δημιουργήσει κάτι θετικό για το κοινωνικό σύνολο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Ο… Ντόνσιτς σε δημοπρασία για καλό σκοπό δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα