Ο Ντόναλντ Τραμπ «αισθάνεται τέλεια» και ανυπομονεί για το δεύτερο debate!

17:48 6/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντόναλντ Τραμπ… ξαναχτύπησε!

Μετά το… πρωινό του tweet, με το οποίο εξίσωσε την πανδημία του κορονοϊού με την απλή γρίπη, ο Πρόεδρος Τραμπ μας ενημερώνει ότι “αισθάνεται τέλεια”.

Σε δεύτερη ανάρτησή του, δηλώνει πως “ανυπομονεί για το debate το βράδυ της Πέμπτης, 15 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι. Θα είναι υπέροχα!” τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε τις αναρτήσεις του Τραμπ

FEELING GREAT!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October

6, 2020

I am looking forward to the debate on the evening of Thursday, October 15th in Miami. It will be great!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 6, 2020

Ντόναλντ Τραμπ: Του έκοψαν τον βήχα! Το μονταρισμένο βίντεο από το νοσοκομείο

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ειδικές γνώσεις για να δει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έχει δυσκολία στην αναπνοή. Αυτό φάνηκε από την άφιξή του στον Λευκό Οίκο και ειδικά τις στιγμές που στεκόταν το μπαλκόνι χωρίς την μάσκα και φάνηκε να παίρνει βαθιές ανάσες.

Pres. Trump arrived back at the White House, and removed his mask, following several nights at Walter Reed Medical Center. The president left Walter Reed on Monday evening despite not having completed his full COVID-19 treatment. https://t.co/yjvZFDyiDK pic.twitter.com/SqdJuFbK7h

ABC News (@ABC) October 6, 2020

Είναι όμως και άλλο ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου στο οποίο φαίνεται να έχει υπάρξει παρέμβαση για να κοπεί ο βήχας στον Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για το βίντεο που γυρίστηκε μέσα στο νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ όπου νοσηλευόταν ο Τραμπ και στο οποίο είναι εμφανές πως έχει γίνει μοντάζ, ώστε να κοπεί στιγμιότυπο, κατά το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ βήχει, ενώ μιλάει.

Trump coughed here after the word “therapeutics” and it was edited out using the morph cut feature in @AdobePremiereCC

Keywords
Τυχαία Θέματα