Ο Ντάνος πάει «Φάρμα»;

14:39 20/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ότι ο Όμιλος ΑΝΤ1… προσοχή, το ξαναγράφω: ο Όμιλος ΑΝΤ1 προετοιμάζει να βγάλει τη «Φάρμα» μέσα στη σεζόν, το είπαμε.

Και λέω «Όμιλος ΑΝΤ1» γιατί όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Newsit.gr η αρχική σκέψη είναι το ριάλιτι να ενταχθεί στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ώστε να ενδυναμωθεί το πρόγραμμά του, αλλά αν θεωρήσουν στο Μαρούσι ότι (για μία ακόμα φορά) τα χρήματα

είναι πολλά για το «μικρό» ψυχαγωγικό κανάλι, τότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η προετοιμασία του προχωρά κανονικά και δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες ημέρες έχει βγει στον αέρα και τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχών.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γίνει επαφές και με πρόσωπα για την παρουσίαση της «Φάρμας», με τον κατάλογο να μην είναι πολύ μεγάλος, αφού ακόμα είναι σε πρώιμο στάδιο. Ανάμεσά τους πάντως βρίσκεται και το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου, που για μία ακόμα φορά είχε επαφές με στελέχη του σταθμού… και μέχρι εκεί. Φαίνεται ότι είναι… συνήθεια για τηλεοπτικούς σταθμούς να κάνουν συζητήσεις με τον πρώην παίκτη του Survivor… και να μένουν μόνο σε αυτές, αφού μιλώντας μάλιστα με πρόσωπο από το σταθμό μου υπενθύμισε ότι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση πρέπει να μπορεί να χειριστεί ριάλιτι καταστάσεις για να μην χρειαστεί (κατά τη δική μου γνώμη!) να επιστρατεύσουν… κι αυτοί… τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Πάντως όπως μαθαίνω ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήταν αρνητικός… αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του ριάλιτι που προανέφερα, δεν βλέπω να υπάρξει συνεργασία για το συγκεκριμένο project με τον ΑΝΤ1. Άστε που όπως έχω πληροφορηθεί ο Ντάνος έχει… κάτι άλλο στο μυαλό του… και έχει κάνει μάλιστα κι επαφή… αλλά όχι με τον ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο…! Περισσότερα… αν θα υπάρξει λόγος… εν καιρώ…!

To άρθρο Ο Ντάνος πάει «Φάρμα»; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα