Ο Μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους φίλους του στην Μπαρτσελόνα ενώ στην Παρί ήδη παρουσίασαν τη φανέλα του

00:45 8/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Αντίο στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα με αποχαιρετιστήριο γεύμα που παρέθεσε σπίτι του είπε ο Λιονέλ Μέσι, λίγο πριν αναχωρήσει για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία μέσω του γιου του Εμίρη του Κατάρ, παρουσίασε ήδη την φανέλα με το Νο. 10 που θα φορέσει ο Αργεντινός σταρ.

Αντίο στη Βαρκελώνη λέει μετά από 21 χρόνια ο Λιονέλ Μέσι, που

την Κυριακή (8/8, 13:00) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετίσει την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους. Πριν από αυτό όμως ο 34χρονος σταρ, που θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν την καριέρα του, παρέθεσε γεύμα για τους πρώην συμπαίκτες του στο σπίτι του.

Ο Πικέ παρέα με τη Σακίρα, οι Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα, αλλά και ο Αγουέρο, που ήρθε στην Μπαρτσελόνα λόγω… Μέσι, βρέθηκαν εκεί για να τα πουν με τον πρώην πια αρχηγό των «μπλαουγκράνα».

¿La famosa cena de despedida? @aguerosergiokun llegó a la casa de Lionel Messi, acompañado por @IbaiLlanos pic.twitter.com/edvX7hTt9i

— Diario Olé (@DiarioOle) August 7, 2021

Ο Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Ζάνι, γιος του Εμίρη του Κατάρ, που είναι ο ιδιοκτήτης της Παρί, αποκάλυψε μέσω του twitter την φανέλα του Μέσι με το Νο10, κάτι που σημαίνει πως ο Νεϊμάρ αποφάσισε να δώσει το νούμερο στον Αργεντινό.

10 pic.twitter.com/YG2AbLVVMN

— محمد الكعبي (@Qatari) August 7, 2021

To άρθρο Ο Μέσι παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα στους φίλους του στην Μπαρτσελόνα ενώ στην Παρί ήδη παρουσίασαν τη φανέλα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα