Ο Μάρτιν Χιντερέγκερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 29 του χρόνια

16:49 23/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε μία σπάνια απόφαση, ο Μάρτιν Χιντερέγκερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε ότι θα σταματάει το ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 29 ετών και ιδιαίτερα επιτυχημένος.

Ο Χιντερέγκερ ήταν βασικός τα τελευταία χρόνια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και φέτος πανηγύρισε ευρωπαϊκό τίτλο με την ομάδα του, αφού κατέκτησε το Europa League. Ο ίδιος όμως φαίνεται ότι δεν διασκέδαζε πια στην καριέρα του, έχοντας δεχθεί και σκληρή κριτική

πρόσφατα για τη σχέση του με ακροδεξιά πολιτικό.

Κάπως έτσι, ο Χιντερέγκερ ανακοίνωσε τα εξής: «Από το περασμένο φθινόπωρο είχα σκεφτεί να σταματήσω στο τέλος της σεζόν. Ήταν μια πολύ περίεργη και δύσκολη περίοδος για τον αθλητισμό. Η απόδοσή μου περνούσε μεγάλες διακυμάνσεις. Οι επιτυχίες δεν ήταν τόσο έντονες, δεν το χαιρόμουν όσο θα έπρεπε, ενώ, οι κακές στιγμές είχαν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Martin Hinteregger hat sich dazu entschieden, seine Karriere als aktiver Profifußballer zu beenden.

Diese Entscheidung verdient größten Respekt. Vielen Dank für alles, Hinti! Wir wünschen dir alles Gute für die Zukunft. Du bist und bleibst ein Adler #SGE

Europa League Sieger 2022 (@Eintracht) June 23, 2022

To άρθρο Ο Μάρτιν Χιντερέγκερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 29 του χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρτιν Χιντερέγκερ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης,martin chinteregker, aintracht frankfourtis