Ο Λιβάκοβιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι πιθανό να μην αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ

20:23 30/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς είναι εξαιρετικά πιθανό να μην αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ στα προσεχή παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στην Φενέρ.

Συγκεκριμένα ο Λιβάκοβιτς ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Φενέρ, σε μια μεταγραφή που θα στοιχήσει 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Ντιναμό, πριν από τα δυο παιχνίδια της ομάδας ενάντια στην ΑΕΚ.

Όπως

αναφέρει η ιστοσελίδα «sportske.jutarnji.hr» η συμφωνία ανάμεσα στην Φενέρ και την Ντιναμό προέβλεπε ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικός Κροατίας να αγωνιστεί στους αγώνες κόντρα στην Αστάνα και στην συνέχεια να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Φενέρ.

Κάτι που αν επαληθευτεί σημαίνει πως ο Λιβάκοβιτς δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της Ντιναμό στις 8 Αυγούστου και στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Ωστόσο επειδή δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που κλεισμένες μεταγραφές έχουν χαλάσει για λεπτομέρειες, υπάρχει στάση αναμονής για το μέλλον του 28χρονου τερματοφύλακα στην Ντιναμό.

To άρθρο Ο Λιβάκοβιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι πιθανό να μην αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα