Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε τον Ολυμπιακό: «Ιστορική πρόκριση, μας κάνουν περήφανους»

00:18 10/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του Conference League και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε την ομάδα του Μεντιλίμπαρ για την ιστορική πρόκριση με δύο νίκες επί της Άστον Βίλα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είναι και ο ίδιος δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, έκανε ανάρτηση για να συγχαρεί τους Πειραιώτες για το σπουδαίο αποτέλεσμα και την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Πιο

συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έγραψε τα εξής: “Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας κάνουν περήφανους! Μετά την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!”

Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας κάνουν περήφανους! Μετά την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 9, 2024

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού έκλεισε με μία ελληνική σημαία.

To άρθρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε τον Ολυμπιακό: «Ιστορική πρόκριση, μας κάνουν περήφανους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκος Μητσοτάκης, Ολυμπιακό, Ιστορική,kyriakos mitsotakis, olybiako, istoriki