Ο Κασίγιας πρότεινε τη δική του λύση για το Champions League και το Europa League

16:45 5/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Το Champions League και το Europa League έχουν διακοπεί εξαιτίας του κορονοϊού και ο Ικέρ Κασίγιας έκανε τη δική του πρόταση για την ολοκλήρωση της σεζόν και στις δύο διοργανώσεις.

Ο Κασίγιας, που ως παλαίμαχος πια φιλοδοξεί να αναλάβει την ισπανική ομοσπονδία, πρότεινε να γίνουν οι τελικοί στο Champions League

και το Europa League τον ερχόμενο Δεκέμβριο και να υπάρξει μια γενικότερη αναπροσαρμογή των ημερομηνιών με βάσει και το Μουντιάλ του 2020.

 Η ανάρτηση του Κασίγιας

«Πώς μπορείς να βρεις λύσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Ν’ ακυρώσεις τη σεζόν; Να διεξαχθούν οι διοργανώσεις φυσιολογικά; Θέλω να πω ότι εάν όλα είναι καλά σε 3-4 μήνες, μπορείς να παίξεις τότε το υπόλοιπο και να βάλεις τους τελικούς Champions League και Europa League το Δεκέμβριο. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά τον Νοέμβριο του 2022. Προσαρμόσου».

Cómo solucionas las fechas de fútbol europeo? Anulas temporada? Llevas la competición a año natural? Es decir, si todo vuelve a estar bien en 3-4 meses, jugar lo que resta y poner finales coperas y de CL y EL en diciembre. El próximo @FIFAWorldCup es en NOV de 2022. Ajustes.

Keywords
Τυχαία Θέματα