Ο Κάιλ Γκάι είπε «αντίο» στον Παναθηναϊκό

14:28 1/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Κάιλ Γκάι είπε το δικό του ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο αποχωρεί. Η ανάρτηση που έκανε νωρίς το πρωί της πρώτης μέρας του 2024.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Κάιλ Γκάι. Γεγονός που επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, με τη διοίκηση να ευχαριστεί τον 26χρονο και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του

Ο Γκάι αποκτήθηκε

το περασμένο καλοκαίρι από τη Βαλένθια υπογράφοντας διετές συμβόλαιο στο «τριφύλλι», ωστόσο, η παρουσία του πέρασε… σχεδόν απαρατήρητη, εάν εξαιρέσει κανείς το πολύ καλό ματς που έκανε στο ντέρμπι της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σε 8 ματς που αγωνίστηκε στην Euroleague πέτυχε συνολικά 32 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, παίζοντας 10:38” κατά μέσο όρο. Στην Basket League έπαιξε σε 6 αγώνες με μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 21:59” λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ με ένα απλό «ευχαριστώ» στο λογαριασμό που διατηρεί στο X, την πρώτη μέρα του 2024, είπε «αντίο» στο «τριφύλλι» κι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και η ανακοίνωση της διοίκησης για τη λύση της συνεργασίας τους.

 

Thank u

— Kyle J Guy (@kylejguy) January 1, 2024

 

Thank you, @kylejguy

We wish you all the best for the future #WeTheGreens #paobcaktor pic.twitter.com/wayWClH1ff

Panathinaikos BC (@paobcgr) January 1, 2024

To άρθρο Ο Κάιλ Γκάι είπε «αντίο» στον Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάιλ Γκάι, Παναθηναϊκό,kail gkai, panathinaiko