Ο γκουρού της αντιγήρανσης Bryan Johnson, λέει ότι νίκησε τη φαλάκρα

14:42 20/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο ζάμπλουτος Bryan Johnson, μεγιστάνας της τεχνολογίας που έχει βαλθεί να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης δαπανώντας ετησίως εκατομμύρια, ισχυρίζεται ότι νίκησε τη φαλάκρα.

Σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο “How I Reversed My Hair Loss + Greying” (“Πώς ανέτρεψα την τριχόπτωση + το γκριζάρισμα”), ο εκκεντρικός influencer που διακαής πόθος του είναι να

νικήσει τη γήρανση, παρουσίασε στους θαυμαστές του τρεις κορυφαίες τακτικές για την αποκατάσταση της φαλάκρας.

Η θεραπεία με κόκκινο φως, η τοπική θεραπεία και το micro-needling αποτελούν μέρος της πρωτοβουλίας του “Project Blueprint” για να παραμείνει “για πάντα νέος”.

“Η καλύτερη στιγμή για να δουλέψεις για τα μαλλιά σου είναι πριν αρχίσεις να τα χάνεις”, δήλωσε ο 46χρονος Johnson. “Γενετικά θα έπρεπε να είμαι φαλακρός”, σημειώνει.

Το πρώτο πράγμα που κάνει ο Τζόνσον κάθε πρωί για να διατηρήσει τα μαλλιά του άφθονα είναι να φορέσει ένα καπέλο θεραπείας με κόκκινο φως που λειτουργεί με μπαταρία για έξι λεπτά, το οποίο “αυξάνει τη ροή του αίματος και διεγείρει τη δραστηριότητα των θυλακίων της τρίχας”.

Μόλις τελειώσει με αυτό το παράξενο τελετουργικό, ο δισεκατομμυριούχος βάζει ένα ειδικό παρασκεύασμαμ μία κρέμα με αμέτρητα συστατικά, όπως καφεΐνη USP, έλαιο τεϊόδεντρου και μελατονίνη USP.

Στο βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 515.000 views, ο Johnson λέει ότι οι άνθρωποι που χρειάζονται μια “επιθετική” στρατηγική για την αναγέννηση των μαλλιών τους μπορούν να το κάνουν δύο φορές την ημέρα, αντί για μία.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zero (@bryanjohnson_)

Ακολούθως, ξεκινά το micro-needling με έναν κύλινδρο που διαθέτει μικροσκοπικές καρφίτσες. Είπε ότι αυτό “ενισχύει τα αποτελέσματα των δυο άλλων εφαρμογών”, αν και παραδέχτηκε ότι δεν είναι τόσο συνεπής με τη διαδικασία από φόβο μήπως προκαλέσει τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής του.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zero (@bryanjohnson_)

Ο εκκεντρικός άντρας, δηλώνει πως τα μαλλιά του άρχισαν να γκριζάρουν ήδη από την ηλικία των 20, αναθεματίζοντας γι αυτό τον τρόπο ζωής του. “Ήταν κάπως τρελή περίοδος στη ζωή μου”, είπε. “Έφτιαχνα το Braintree, το Venmo, είχα τρία μικρά μωρά, ήμουν σε μια δύσκολη σχέση… πολλά συνέβαιναν. Επίσης ήμουν πραγματικά καταθλιπτικός”.

Ο Johnson προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας, για την εμμονή του να παρατείνει όσο μπορεί τη νεότητα. Μεταξύ των παράδοξων μεθόδων που ακολουθεί, είναι η λήψη 111 χαπιών ημερησίως και οι μεταγγίσεις αίματος από τον 17χρονο γιου του.

To άρθρο Ο γκουρού της αντιγήρανσης Bryan Johnson, λέει ότι νίκησε τη φαλάκρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bryan Johnson,