Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει push ups με την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση στην πλάτη

21:25 10/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα «οικογενειακά βάρη» είναι έτοιμος να σηκώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος πλέον κάνει γυμναστική όχι μόνος του, αλλά με τις γυναίκες της ζωής του: τη σύζυγο Δήμητρα Βαμβακούση που κυοφορεί το κοριτσάκι τους.

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος γυμνάζεται με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση πάνω στην πλάτη του!

Το ζευγάρι περνά την πιο όμορφη

φάση της σχέσης του, καθώς σε λίγο περιμένουν να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο νικητής του Survivor και η αγαπημένη του περιμένουν κορίτσι, μέχρι στιγμής όμως, κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο χαρμόσυνο γεγονός.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή γι’ αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά και οι αναρτήσεις στα social media είναι ελάχιστες.

Το απόγευμα της Παρασκευής, 10 Νοεμβρίου, όμως, ο Ντάνος ανέβασε story στο Instagram, όπου τον βλέπουμε να κάνει γυμναστική, έχοντας στην πλάτη του την Δήμητρα Βαμβακούση.

Όπως βλέπεις, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει push ups, «κουβαλώντας» την αγαπημένη του, που απαθανατίζει τη στιγμή με το κινητό της.

 

To άρθρο Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει push ups με την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση στην πλάτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα