Ο Γεωργιάδης «έδωσε» τον Πολάκη για το πότε θα εμβολιαστεί: «Θα αποφασίσω Σεπτέμβρη – Οκτώβρη»

09:56 17/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Με σειρά από tweets, ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή τα εμβόλια, τα μονοκλωνικά αντισώματα και τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη «εκπρόσωπο των εναντίον του εμβολιασμού», τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ανέχεται «για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών».

Αφορμή δεν ήταν μόνο οι δηλώσεις και οι αναρτήσεις αλλά και η ομιλία, προχθές στη Βουλή, του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τα εμβόλια και τα μονοκλωνικά αλλά και ένα σχόλιο που «κυκλοφορεί» τις τελευταίες ώρες στα social media.

Σύμφωνα με αυτό, ο Παύλος Πολάκης έχει απαντήσει σε κάποιον που τον ρώτησε αν έχει κάνει το εμβόλιο: «όχι μέχρι στιγμής, θα αποφασίσω το Σεπτέμβρη – Οκτώβρη με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω. Τώρα δεν έχει νόημα».

Το screenshot από το σχόλιο αυτό ανέβασε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με tweetsγιατρού για το αν τα μονοκλωνικά είναι όντως η «απάντηση» στην πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός, όπως «φωνάζει» ο Παύλος Πολάκης.

«Ο εκπρόσωπος των εναντίον του εμβολιασμού κ. Πολάκης συνεχώς αναφέρεται στα μονοκλωνικά αντισώματα και στην δήθεν Συνωμοσία μας να τα στερήσουμε προς χάριν του κέρδους κάποιων εταιριών. Ψεύδος, συκοφαντία και συνωμοσία. Ο Τσίπρας τον ανέχεται για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο εκπρόσωπος των εναντίον του εμβολιασμού κ. Πολάκης συνεχώς αναφέρεται στα μονοκλωνικά αντισώματα και στην δήθεν Συνωμοσία μας να τα στερήσουμε προς χάριν του κέρδους κάποιων εταιριών. Ψεύδος, συκοφαντία και συνωμοσία. Ο Τσίπρας τον ανέχεται για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών… pic.twitter.com/XvyTm6bhMf

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 17, 2021

Αλλά δεν ήταν αυτή η μοναδική ανάρτησή του για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Ο κ. Πολάκης έχει δηλώσει ότι είναι ενεργός χειρουργός και ότι χειρουργεί κανονικά. Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο ακόμη. Αυτό πέραν όλων των άλλων είναι και σοβαρό ιατρικό ζήτημα την ώρα που το κόμμα του δέχεται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Πολάκης έχει δηλώσει ότι είναι ενεργός χειρουργός και ότι χειρουργεί κανονικά. Επίσης δήλωσε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο ακόμη. Αυτό πέραν όλων των άλλων είναι και σοβαρό ιατρικό ζήτημα την ώρα που το κόμμα του δέχεται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 17, 2021

Είχε προηγηθεί επίσης η ανάρτηση για τον πρώην προϊστάμενο του Παύλου Πολάκη, τον υπουργό Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό, ο οποίος χθες «εμβολιάστηκε και το ανακοίνωσε δημοσίως και μάλιστα με Astrazeneca χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, παράδειγμα προς μίμηση. Παύλος Πολάκης βουλευτής Σύριζα: επίσημος εκφραστής του αντιεμβολιαστικού κινήματος από σήμερα».

Ανδρέας Ξανθός βουλευτής και Τομεάρχης Υγείας Σύριζα: εμβολιάστηκε και το ανακοίνωσε δημοσίως και μάλιστα με Astrazeneca χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, παράδειγμα προς μίμηση. Παύλος Πολάκης βουλευτής Σύριζα: επίσημος εκφραστής του αντιεμβολιαστικού κινήματος από σήμερα…

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 16, 2021

Και η κόντρα καλά κρατεί και μάλλον θα έχει και συνέχεια…

To άρθρο Ο Γεωργιάδης «έδωσε» τον Πολάκη για το πότε θα εμβολιαστεί: «Θα αποφασίσω Σεπτέμβρη – Οκτώβρη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα