Ο Ερντογάν θυμήθηκε... τα νιάτα του στη συνάντηση με τον Ινφαντίνο! Η κεφαλιά με τη μπάλα του Μουντιάλ

18:57 21/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, συνάντησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έλαβε δώρο μία μπάλα ποδοσφαίρου του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, που είχε γραμμένο το όνομά του και με την οποία έκανε κεφαλιά, αιφνιδιάζοντας τον Ινφαντίνο. Ο Ερντογάν έχει

εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, καθώς στα νιάτα του υπήρξε ποδοσφαιριστής της Κασίμπασα, στην Κωνσταντινούπολη. 

«Μπορείς να παίξεις εκεί (σ.σ. στο Μουντιάλ», του είπε ο Ινφαντίνο, με τον Ερντογάν να απαντά: «Πώς θα παίξουμε; Θα παίξεις; Αν παίξεις εσύ, θα παίξω εγώ». «Φυσικά είμαστε στην ίδια ομάδα», απάντησε ο πρόεδρος της FIFA.

EXCLUSIVE: Türkiye’s President RT #Erdogan @RTErdogan, 77th Session of the United Nations General Assembly, received President Gianni #Infantino of FIFA at the Turkevi. FIFA22 FIFAWorldCup || Qatar2022 .. #UNGA77 pic.twitter.com/KA9BoISzw5 https://t.co/MlpCvlNRbZ

— A Deniz Engelhardt (@cover_up8d) September 21, 2022

To άρθρο Ο Ερντογάν θυμήθηκε... τα νιάτα του στη συνάντηση με τον Ινφαντίνο! Η κεφαλιά με τη μπάλα του Μουντιάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Ινφαντίνο, Μουντιάλ,erntogan, infantino, mountial