Ο Έλον Μασκ είναι πλουσιότερος από τον Τζεφ Μπέζος: «Θα του στείλω ασημένιο μετάλλιο»

12:43 30/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Έλον Μασκ είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με την περιουσία του να υπερβαίνει τα 210 δισ. δολάρια και να ξεπερνά αυτή τη Τζεφ Μπέζος. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla δεν έμεινε μόνο στην κατάκτηση του «τίτλου» αλλά προσφέρθηκε να στείλει στον ιδρυτή της Amazon ένα… ασημένιο μετάλλιο. 

Τζεφ Μπέζος και Έλον Μασκ τους τελευταίους μήνες δίνουν «μάχη» τόσο με τις διαστημικές εταιρείες τους,

όσο και με τις οικονομικές τους φιλοδοξίες. Σύμφωνα λοιπόν με το Forbes, το βράδυ της Τρίτης, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη, με περιουσία περίπου 200,3 δισ. δολαρίων. Στην δεύτερη θέση ήταν ο Τζεφ Μπέζος, με περίπου 193,1 δισ. δολάρια, ενώ ακολουθεί τρίτος ο Μπερνάρ Αρνό, επικεφαλής του γαλλικού ομίλου πολυτελών ειδών LVMH, με περιουσία 174 δισ. δολαρίων. 

Ο Έλον Μασκ όμως δεν αρκέστηκε μόνο στην κατάκτηση του «τίτλου» του και προχώρησε σε ένα δηκτικό σχόλιο για τον Τζεφ Μπέζος, λέγοντας ότι θα στείλει στον ιδρυτή της Amazon ένα ασημένιο μετάλλιο και ένα «γιγαντιαίο άγαλμα» του αριθμού 2. «Στέλνω ένα γιγαντιαίο άγαλμα με το ψηφίο “2” στον Jeffrey B., μαζί με ένα ασημένιο μετάλλιο», είπε ο Έλον Μασκ στο περιοδικό Forbes, αναφερόμενος στον Τζεφ Μπέζος.

Elon Musk, now the world's richest person, told Forbes he's sending Jeff Bezos a silver medal https://t.co/erWqzQnwXY pic.twitter.com/Dc0lF4JukF

— Forbes (@Forbes) September 29, 2021

Με πληροφορίες από Forbes

To άρθρο Ο Έλον Μασκ είναι πλουσιότερος από τον Τζεφ Μπέζος: «Θα του στείλω ασημένιο μετάλλιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα