Ο Έλληνας «Σβαρτζενέγκερ» των μαυροσκούφηδων

16:07 17/12/2020 - Πηγή: NewsIt

O ταγματάρχης [επίλαρχος] των τεθωρακισμένων Γιώργος Μαργαρίτης, κατέκτησε την σκηνή στο διαγωνισμό της κορυφαίας επαγγελματικής διοργάνωσης σωματικής διάπλασης IFBB International, που εφέτος έγινε στη Βαρκελώνη. Ο αξιωματικός των «μαυροσκούφηδων» αγωνίζεται από το 2010 στην κατηγορία του Classic Bodybuilding, αλλά την συμμετοχή του στο διεθνή θεσμό του IFBB, την έχει

εξασφαλίσει από το 2016, μετά τις  συνεχείς πρωτιές στην κατηγορία Classic Bodybuilding στα πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά και σ’ άλλες διεθνής διακρίσεις όπως το Βαλκανικό πρωτάθλημα που του απονεμήθηκε και ο τίτλος της «Elite Pro Card». Ο 39χρονος που ζυγίζει 98,5 κιλά, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και είναι ο ένας από́ τους μόλις δυο Έλληνες επαγγελματίες αθλητές που βρέθηκε στην Ισπανία.

«Άξιζα περισσότερα αλλά…»

Ο ίδιος μοιράστηκε αυτήν την εμπειρία του με τους διαδικτυακούς του φίλους λέγοντας πως: «Νιώθω απίστευτη ικανοποίηση που κατάφερα και πάτησα σε αυτή τη σκηνή, εν μέσω πανδημίας και πολλών άλλων ανασταλτικών παραγόντων που δεν χρειάζεται να αναλυθούν. Έλαβα την 11η θέση, παρά μια ώστε να διαγωνιστώ στην 10αδα (κάτι που δεν θέλω και δεν θα το σχολιάσω, όσο και αν μέσα μου μου αφήνει πικρία γιατί άξιζα με την εικόνα μου πολλά), αλλά αυτά που έχω αποκομίσει δεν περιγράφονται με λόγια. Μοναδική εμπειρία και εφόδιο για το μέλλον. Μέσα από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες κατάφερα και ήρθα εδώ, δίνοντας την ψυχή μου επάνω στη σκηνή».

 

Η ψυχή των τεθωρακισμένων

Ο ταγματάρχης, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο στράτευμα, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει η ενέργειά του όταν κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα, να αφιερώσει το μετάλλιο στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που είχαν συλληφθεί στον Έβρο και κρατούνταν επί μήνες στις Τουρκικές φυλακές. Στο ταξίδι του στην Ισπανία, τον συνόδευαν οι ευχές των ενόπλων δυνάμεων αλλά και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, με τον οποίο συνδέεται και φιλικά απ’ την περίοδο που ο τελευταίος διετέλεσε αρχηγός ΓΕΣ.

To άρθρο Ο Έλληνας «Σβαρτζενέγκερ» των μαυροσκούφηδων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
ταγματαρχησ bodybuilding
Τυχαία Θέματα