Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την αθώωση του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

17:34 2/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Αθωωτική ήταν η εισήγηση του εισαγγελέα στην εκδίκαση της έφεσης του Ιβάν Σαββίδη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (02/05) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης

η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης για την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο φινάλε του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το 2018.

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη μετά την απόφαση του βοηθού διαιτητή, Κωνσταντίνου Ποντίκη, και του διαιτητή, Γιώργου Κομίνη, να ακυρωθεί το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Θυμίζουμε πως πρωτόδικα, είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 25 μηνών με τριετή αναστολή στον Ιβάν Σαββίδη, απόφαση στην οποία είχε ασκήσει έφεση και εκδικάζεται σήμερα. Κατηγορούμενος είναι και ο τότε αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», Λούμπος Μίχελ.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, κατέθεσαν, ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, Γιώργος Κομίνης, ο τότε γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Τη δική του εισήγηση κατέθεσε ο εισαγγελέας στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, προτείνοντας την αθώωση του Ιβάν Σαββίδη, με την τελική απόφαση της έφεσης να αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

To άρθρο Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την αθώωση του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα