Ο Χάρντεν τιμωρήθηκε για την παρουσία σε πάρτι, χωρίς να παίρνει μέτρα για τον κορονοϊό

11:20 24/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Τζέιμς Χάρντεν βρέθηκε μια ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν των Ρόκετς σε ένα πάρτι, στο οποίο δεν υπήρχε κανένα μέτρο ενάντια στον κορονοϊό, «βοηθώντας» μάλιστα και στην αναβολή του αγώνα.

Το ΝΒΑ τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων τον Τζέιμς Χάρντεν, για παραβίαση του πρωτοκόλλου που έχει επιβληθεί λόγω κορονοϊού.

Θυμίζουμε ότι ο «Μούσιας» βρέθηκε μια ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα των Ρόκετς στη σεζόν, Κόντρα στους Θάντερ (σ.σ. αναβλήθηκε τελικά) σε σε χριστουγεννιάτικο

πάρτι strip club, χωρίς να λαμβάνει μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Click4more – NBA: Αναβλήθηκε το Ρόκετς – Θάντερ

Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τη Λίγκα, δεν θα επιβληθεί στον Χάρντεν και αποκλεισμός από τα παιχνίδια των Ρόκετς.  Στο Χιούστον έχουν εκνευριστεί από τα προβλήματα που δημιουργεί σε καθημερινή πλέον βάση ο Χάρντεν, ο οποίος δείχνει με κάθε τρόπο πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Πλέον, μένει να φανεί πόσες ημέρες θα κάτσε σε καραντίνα ο Χάρντεν και από πόσα παιχνίδια των Ρόκετς θα απουσιάσει.

Σύμφωνα με τη Λίγκα, για κάθε παιχνίδι που δεν θα συμμετέχει ένας παίκτης, εξαιτίας της μη τήρησης του πρωτοκόλλου του Covid – 19, θα χάνει το 1/72 μέρος του μισθού του (γα τον Χάρντεν «μεταφράζεται» σε 572,985 χιλιάδες δολάρια, ανά ματς).

To άρθρο Ο Χάρντεν τιμωρήθηκε για την παρουσία σε πάρτι, χωρίς να παίρνει μέτρα για τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα