Ο ασθενής μηδέν με κορονοϊό στο Κρανίδι νόσησε στην έπαυλη του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας στο Πόρτο Χέλι;

12:20 23/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Τα ερωτήματα πολλά και τα σενάρια άλλα τόσα που κυκλοφορούν στην περιοχή γύρω από την προέλευση του αποκαλούμενου ασθενούς μηδέν με κορονοϊό που έγινε η αφορμή ώστε η Πολιτική Προστασία δια στόματος υπουργού Νίκου Χαρδαλιά ο οποίος μετέβη προσωπικά στο Κρανίδι να εφαρμόσει επιπλέον περιοριστικά μέτρα και για τα εννέα συνολικά χωριά που αποτελούν τον δήμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η πηγή του κακού μπορεί να κρύβεται στην επίσκεψη του βασιλιά της Ολλανδίας

Γουλιέλμου Αλέξανδρου και της συζύγου του Μάξιμα, οι οποίοι στα μέσα Μαρτίου βρέθηκαν στη βίλα που διατηρούν από το 2012 στο Πόρτο Χέλι μαζί με δεκάδες άτομα (υπολογίζονται πάνω από 20) που αποτελούν το προσωπικό τους.

Το βασιλικό ζευγάρι παρακολουθώντας με αγωνία την εξάπλωση του φονικού ιού στην πατρίδα του, που σήμερα μετρά 34.842 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 4.054 θανάτους, αποφάσισε να εγκαταλείψει προσωρινά το εκπληκτικής αισθητικής ολλανδικό παλάτι Huis ten Bosch προς έναν πιο ασφαλέστερο προορισμό που μέχρι τότε ήταν το Πόρτο Χέλι.

Οι γαλαζοαίματοι φέρεται να έφτασαν στην Ελλάδα με το ιδιωτικό τους αεροσκάφος το Boeing 737-700 και στο αεροδρόμιο να επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο, το οποίο τους μετέφερε απευθείας στην εξοχική βίλα τους που βρίσκεται στη θέση Δορούφι μόλις 5 χιλιόμετρα από το Κρανίδι.

View this post on Instagram

24-06-2019 Koningin Máxima bracht op zee een werkbezoek aan het luchtverdedigings- en commandofregat Zr.Ms. Evertsen. In 2003 verrichtte zij de doop van het schip. Het schip keert terug van zijn missie en vaart in de loop van maandag de haven van Den Helder binnen. #queenmaxima #koninginmaxima #koningin #nederland #netherlands #zrmsevertsen #denhelder #maxima

Keywords
Τυχαία Θέματα