Ο Άγιαξ προσλαμβάνει τον Τζον Φαν’τ Σιπ

00:34 9/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Όπως αποκαλύπτουν τα ολλανδικά ΜΜΕ, ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ, αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ του Άγιαξ, αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

lang="en-US">Ο Άγιαξ προσπαθεί να.. ορθοποδήσει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει και κάνει προσπαθεί να κάνει κάποιες κινήσεις, για να αντιστρέψει το… κλίμα.

Πριν λίγες ημέρες, ο “Αίαντας” ανακοίνωσε πως ο θρυλικός προπονητής της ομάδας, Λουίς φαν Χάαλ, επιστρέφει στον Άγιαξ, αναλαμβάνοντας συμβουλευτικό ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Τώρα, τα ΜΜΕ στην Ολλανδία αναφέρουν πως ο Άγιαξ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τζον Φαν’τ Σιπ! Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου, προορίζεται από τη διοίκηση του συλλόγου για τη θέση του συμβούλου στα ποδοσφαιρικά ζητήματα της ομάδας!

Η «Telegraaf», αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Τζον Φαν’τ Σιπ θα έχει αρμοδιότητες τόσο στην πολιτική των μεταγραφών και το σκάουτινγκ, όσο και στην πρώτη ομάδα, αλλά και σε εκείνες των ακαδημιών.

Ajax en John van ‘t Schip (59) hebben overeenstemming bereikt over een functie voor de oud-speler.https://t.co/6eM5ib2KKE

— De Telegraaf (@telegraaf) October 8, 2023

To άρθρο Ο Άγιαξ προσλαμβάνει τον Τζον Φαν’τ Σιπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Άγιαξ, Τζον Φαν’τ Σιπ,agiax, tzon fan’t sip