Ο Guillermo του Jimmy Kimmel μοίρασε γέλιο στο Celebrity Game! Οι πίτσες, η σφηνωμένη μπάλα και η τρομερή τάπα

10:50 18/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Guillermo Rodriguez, γνωστός και ως βοηθός του Jimmy Kimmel -στο διάσημο talk show που κάνει στις ΗΠΑ- εμφανίστηκε στο Celebrity Game του All Star Weekend ντυμένος πιο… στιλάτα και από τον Λεμπρόν Τζέιμς και έκλεψε την παράσταση.

Ο Guillermo Rodriguez είναι μια ιδιαιτέρως αγαπητή τηλεοπτική προσωπικότητα

στις ΗΠΑ. Ο μεξικανοαμερικανός έγινε γνωστός στο πλευρό του Jimmy Kimmel, προκαλώντας γέλιο με τη συμμετοχή του σε διάφορα διασκεδαστικά σκετσάκια, αλλά και με την παρουσία του σε “λαμπερά” event όπως η απονομή των Oscar (σ.σ. είναι πασίγνωστα τα… αλκοολούχα δωράκια που κάνει στους ηθοποιούς). Όλα αυτά, τον έφεραν στο Celebrity Game του All-Star Weekend που γίνεται αυτό το σαββατοκύριακο στην Γιούτα.

O Guillermo Rodriguez έφτασε στο «Jon Huntsman Center»-γήπεδο του Πανεπιστημίου της Γιούτα- ντυμένος στην πένα και μιμούμενος τους μεγάλους “αστέρες” του ΝΒΑ. Στη συνέχεια έκανε την προθέρμανσή του και συμμετείχε στη… γιορτή του μπάσκετ, που γίνεται στις ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/shorts/YiUMESZmM28

Ο Guillermo πήρε χρόνο συμμετοχής, είχε μια ανεπιτυχή προσπάθεια για να σκοράρει με μακρινό σουτ (η μπάλα σφήνωσε στη στεφάνη), δέχθηκε μια τρομερή τάπα, ενώ σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε στην άκρη του παρκέ, να μοιράζει πίτσες (ο Σακίλ Ο’Νίλ αρνήθηκε να πάρει, αφού δεν ήταν από την πιτσαρία, στην οποία είναι μέτοχος).

Φυσικά, ο μεξικανοαμερικανός μοίρασε γέλιο και “αποθεώθηκε”.

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

 

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

 

 

 

 

 

 

To άρθρο Ο Guillermo του Jimmy Kimmel μοίρασε γέλιο στο Celebrity Game! Οι πίτσες, η σφηνωμένη μπάλα και η τρομερή τάπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Guillermo, Jimmy Kimmel,Celebrity Game