Ο Diddy θα καταβάλλει 5.000 δολάρια κάθε μέρα στον Sting για το υπόλοιπο της ζωής του

14:28 7/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ράπερ Diddy καταδικάστηκε και πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5.000 δολαρίων κάθε μέρα στον τραγουδιστή Sting για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο θρύλος της ραπ, χιπ χοπ και της R&B μουσικής αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο, επειδή χρησιμοποίησε απόσπασμα από γνωστό χιτ του μουσικού και τραγουδιστή του Sting. O ράπερ τιμωρήθηκε φυσικά επειδή χρησιμοποίησε χωρίς άδεια το επίμαχο απόσπασμα το 1997.

Το απόσπασμα του

ράπερ προήλθε από την επιτυχία των Police του 1983 «Every Breath You Take» και ο Diddy το χρησιμοποίησε σε ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του το: «I’ll Be Missing You».

Τώρα ο Αμερικανός ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και επιχειρηματίας επιβεβαίωσε το ποσό που έχει οριστεί να πληρώνει μετά την επανεμφάνιση συνέντευξης του Sting από το 2018. Ο Sting συζήτησε αρχικά το θέμα όταν συμμετείχε στο The Breakfast Club πριν από πέντε χρόνια.

Στο βίντεο, ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής Charlamagne the God ρώτησε τον αρχηγό των Police: «Είναι αλήθεια ότι ο Diddy πρέπει να σου πληρώνει 2.000 δολάρια, επειδή δεν ζήτησε άδεια να χρησιμοποιήσει το «Every Breath You Take»;».

Ο Άγγλος μουσικός και ηθοποιός απάντησε: «Ναι, για το υπόλοιπο της ζωής του».

Ζήτησε άδεια, αλλά μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού

Ο Sting – το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Γκόρντον Μάθιου Τόμας Σάμερ δήλωσε επίσης ότι ο Diddy του ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει τη μελωδία, αλλά μόνο αφού είχε ήδη κυκλοφορήσει το τραγούδι του.

Nope. 5K a day. Love to my brother @OfficialSting!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Diddy, 5 000,Sting