Ο Chris Hemsworth θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood

17:01 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Άλλος ένας πρωταγωνιστής της Marvel αποκτά αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας του Hollywood. Ο Chris Hemsworth, γνωστός για τον ρόλο του Thor πρόκειται να τιμηθεί μέσα στον Μάιο.

Όπως ο Robert Downy Jr., ο Samuel Jackson,

η Scarlett Johansson και ο Mark Raffalo, έχουν αποκτήσει το δικό τους αστέρι, έτσι τώρα και ο Chris Hemsworth με τη σειρά του μπαίνει στη λίστα των καλλιτεχνών με το δικό τους αστέρι του Hollywood

Ο ίδιος έχει γνωρίσει επίσης μεγάλη επιτυχία με τις ταινίες «Extraction» για το Netflix και πρόκειται να δανείσει τη φωνή στον φανταστικό χαρακτήρα Optimus Prime στο επερχόμενο «Transformers One». Αναμένεται επίσης να συμπρωταγωνιστήσει με τον Σαμ Ρόκγουελ στην επερχόμενη κατασκοπευτική ταινία «Project X» του σκηνοθέτη Μάθιου Βον.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του Χέμσγουορθ είναι το «Furiosa: A Mad Max Saga», όπου πρωταγωνίστησε πλάι στην Anya Taylor Joy, ενώ στην τελετή, που προγραμματίζεται για τις 23 Μαϊου θα παραστεί ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Κρις Χέμσγουορθ στη νέα ταινία. Το όνομα του ηθοποιού θα εμφανιστεί στο 2.781ο αστέρι.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Υπενθυμίζεται ότι ο Chris Hemworth είναι ο μεγάλος αδερφός του Liam Hemsworth, πρώην σύζυγο της Miley Cyrus, ο οποίος έγινε γνωστός για τον ρόλο του στην κινηματογραφική σειρά Hunger Games και αναμένεται να πάρει τη θέση του Henry Cavill στις νέες σεζόν της σειράς The Witcher.

To άρθρο Ο Chris Hemsworth θα αποκτήσει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chris Hemsworth, Λεωφόρο, Δόξας, Hollywood,Chris Hemsworth, leoforo, doxas, Hollywood