«Ο 45χρονος δεχόταν απειλές από το θύμα και γι' αυτό είχε πάνω του το όπλο» λέει ο δικηγόρος του στο newsit.gr

19:18 14/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 45χρονος Αλβανός που δολοφόνησε τον 50χρονο ομοεθνή του στη Θεσσαλονίκη καθώς παραδόθηκε γύρω στις 4.30 το μεσημέρι της Παρασκευής (14/07) παρουσία του δικηγόρου του.

Ο δράστης είναι 45 χρονών, παντρεμένος με Ελληνίδα και έχει τρία παιδιά ενώ εργάζεται σαν οικοδόμος στη Θεσσαλονίκη. Με το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες είχαν φιλικές σχέσεις για χρόνια

όμως το τελευταίο διάστημα είχαν αρκετές διενέξεις μεταξύ τους για ένα χρηματικό ποσό που είχε δανείσει ο ένας στον άλλο.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο δράστης το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του από το θύμα και για αυτό τον λόγο έφερε το όπλο και πως δεν είχε κίνητρο για ανθρωποκτονία.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί διενέργεια πραγματογνωμοσύνης καθώς ο δράστης φέρει αιμάτωμα και μελανιές στο κεφάλι από την επίθεση που δέχθηκε από το θύμα λίγο πριν γίνει το φονικό.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/07/venzinadiko_thess_1307-1.mp4

Στο newsit.gr μίλησε ο δικηγόρος του 45χρονου, Θανάσης Αλεξόπουλος ο οποίος υπογράμμισε τα εξής: «Ο εντολέας μου παραδόθηκε στα πλαίσια του Αυτοφώρου και αυτό έχει τη σημασία του καθώς συνέβαλε στην προανακριτική διαδικασία υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο που βρίσκεται και το μέσο τέλεσης και το όχημα. Είμαι σε θέση να μεταφέρω αυτό που ο ίδιος μου μετέφερε ότι έφερε όπλο γιατί το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές για τη ζωή του καθότι η μέχρι πρότινος φιλική σχέση είχε μετατραπεί σε εχθρική από την πλευρά του θύματος προς τον εντολέα μου.

Είχαν προηγηθεί δύο συμβάντα βίαιης συμπεριφοράς και απειλών εις βάρους του και, μάλιστα, ενώπιον μαρτύρων που θα υποδείξει ο ίδιος στον ανακριτή. Και πριν του συμβάντος στο βενζινάδικο προηγήθηκε πάλι για τρίτη φορά βίαιη επίθεση από την μεριά του θύματος προς τον εντολέα μου και εκεί δυστυχώς έχασε την ψυχραιμία του και πυροβόλησε».

 

Άγγελος Λαμπίδης

 

To άρθρο «Ο 45χρονος δεχόταν απειλές από το θύμα και γι' αυτό είχε πάνω του το όπλο» λέει ο δικηγόρος του στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα