Ντνίπρο – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς

12:42 25/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00, Cosmote TV) την Ντνίπρο στη Σλοβακία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός

θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα ουσιαστικά «παίζονται» δύο θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όσον αφορά τον παρτενέρ του Ρουμπέν Πέρεθ και στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης. Θέσεις διεκδικούν οι Τσοκάι με τον Κλεϊνχέισλερ και ο Μπερνάρ με τον Βέρμπιτς.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Ο Ρούμπεν θα είναι στο “6”, ο Παλάσιος δεξιά, ο Τζούρισιτς δεκάρι και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με την Ντνίπρο συγκροτούν: οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Ζέκα.

To άρθρο Ντνίπρο – Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα