Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα στις τάξεις των κιτρινόμαυρων κατά την άφιξη στην Κροατία

21:43 14/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (14/08) στην Κροατία και το Ζάγκρεμπ, για τον αγώνα απέναντι στην Ντινάμο, με το κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του συλλόγου να είναι αρκετά βαρή.

Η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ενάντια στην Ντινάμο, με τους παίκτες του Αλμέιδα να έχουν επηρεαστεί όπως είναι λογικό από τα τραγικά γεγονότα που έγιναν από τους ακροδεξιούς χούλιγκαν των Κροατών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος Μιχάλης Κατσουρής

να χάσει τη ζωή του.

Όπως είναι λογικό το κλίμα εντός της ομάδας είναι αρκετά βαρύ, ωστόσο παρά την στεναχώρια και την βουβαμάρα που επικρατεί, ο Ματίας Αλμέιδα έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να δώσουν το 100% για να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο από τα δυο βήματα πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών στο Champions League.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ, όλα όσα έγιναν είναι θλιβερά και εκτός ποδοσφαίρου, με τους «κιτρινόμαυρους» ωστόσο να έχουν στόχο στο Ζάγκρεμπ μονάχα τη νίκη.

To άρθρο Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα στις τάξεις των κιτρινόμαυρων κατά την άφιξη στην Κροατία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα