Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Λιβάι Γκαρσία και το 1-0 του Μπουλάτ

21:52 15/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς έκανε μια μεγάλη επέμβαση, προ του Λιβάι Γκαρσία, σε φάση στο πρώτο ημίχρονο του Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ, κρατώντας το 0-0 στο Μάξιμιρ, πριν έρθει ο Μπουλάκ και διαμορφώσει το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 16’ του Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ και σε τρομερό τρανζίσιον από την «Ένωση», ο Πινέδα πρέσαρε, έκλεψε, κουβάλησε και «» κάθετα στον Τσούμπερ. Ο Ελβετός είδε το ανέβασμα του Λιβάι Γκαρσίαστην απέναντι πλευρά της μικρής περιοχής, του πέρασε την μπάλα, αλλά ο Λιβάκοβιτς

έβαλε «στοπ» στον 25χρονο φορ.

Στο 16’ του Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ και σε τρομερό τρανζίσιον από την «Ένωση», ο Πινέδα πρέσαρε, έκλεψε, κουβάλησε και «έσπασε» κάθετα στον Τσούμπερ. Ο Ελβετός είδε το ανέβασμα του Λιβάι Γκαρσίαστην απέναντι πλευρά της μικρής περιοχής, του πέρασε την μπάλα, αλλά ο Λιβάκοβιτς έβαλε «στοπ» στον 25χρονο φορ.

Η ΑΕΚ είχε αρκετά προβλήματα στο σετ παιχνίδι, αλλά δέχτηκε το γκολ από στατική φάση στο 39’ και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρκο Μπουλάτ (ο διαιτητής έδωσε φάουλ σε μαρκάρισμα του Γιόνσον, που στο ριπλέι φάνηκε να μην βρίσκει αντίπαλο).

To άρθρο Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Λιβάι Γκαρσία και το 1-0 του Μπουλάτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, 1-0, Μπουλάτ,ntinamo zagkreb – aek, livai gkarsia, 1-0, boulat