Ντέρικ Γουίλιαμς: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό που δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να λύσει»

10:42 4/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Παναθηναϊκού, “τιτίβισε” μήνυμα χαράς και στη συνέχεια μίλησε για προβλήματα στους «πράσινους» που είναι δύσκολο να λυθούν από τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε πριν από λίγες ώρες –μέσω twitter- ότι ο Ντέρικ Γουίλιαμς δεν θα παραμείνει στην ομάδα την νέα

σεζόν. Ο Αμερικανός πόσταρε το μήνυμα: “Σήμερα είναι μία υπέροχη μέρα. Η καλύτερη εδώ και μήνες” και.. άκουσε κάποια αρνητικά σχόλια από τους φίλους της ομάδας.

Έτσι, ο Γουίλιαμς “επέστρεψε” με νέο μήνυμα, αναφέροντας: “Δεν προσέφεραν τα περισσότερα λεφτά, οπότε αυτό είναι λάθος. Θα πω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα και δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να τα λύσει, αν και είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Αν το κάνει, θα του βγάλω το καπέλο”, απαντώντας σε έναν οπαδό του Ολυμπιακού που του ανέφερε ότι δεν έπρεπε να “τυφλωθεί τα χρήματα και να υπογράψει εξαρχής στον Παναθηναϊκό”.

Συνεχίζοντας, ο Αμερικανός είπε: “Οι άνθρωποι που έχουν παραισθήσεις είναι οι χειρότεροι”, ενώ λίγο αργότερα προσπάθησε να κατευνάσει τους τόνους, λέγοντας όταν κάποιος τον ρώτησε γιατί βγάζει μίσος προς το τριφύλλι: “Δεν είπε τίποτα για τον Παναθηναϊκό. Για αυτό μπερδεύομαι. Δεν είπε τίποτα για κανέναν. Γιατί δεν μπορεί απλά να είναι μία καλή μέρα; Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν τα λεφτά”.

To άρθρο Ντέρικ Γουίλιαμς: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό που δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να λύσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα