Νομού Ημαθίας – Αποτελέσματα εκλογών LIVE: Ποιοί βγαίνουν βουλευτές, οι σταυροί και οι έδρες

21:35 21/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Αποτελέσματα εκλογών 2023 Νομού Ημαθίας. Δείτε πόσους σταυρούς παίρνει κάθε υποψήφιος βουλευτής και πόσες έδρες βγάζουν τα κόμματα. Μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Στη εκλογική Περιφέρεια Νομού Ημαθίας εκλέγονται συνολικά 4 βουλευτές.

Αποτελέσματα εκλογών 2019

Εκλογές 2023: Αποτελέσματα εκλογών
σε όλη την επικράτεια

Πως θα έχουμε νωρίτερα αποτελέσματα εκλογών

Η συντόμευση των χρόνων μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα επιτευχθεί χάρη στον εκσυγχρονισμό του συστήματος καταχώρησης των δεδομένων με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος μετάδοσης μέσω tablet που θα διαθέτουν πλέον όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Το σύστημα έχει δοκιμαστεί και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά σε μικρότερο αριθμό εκλογικών τμημάτων. Όταν θα ολοκληρώνεται η διαλογή των ψηφοδελτίων σε κάθε εκλογικό τμήμα, το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τους συνδυασμούς θα γνωστοποιείται απευθείας στο υπουργείο Εσωτερικών και στη Singular Logic.

Στη συνέχεια θα γίνεται η καταγραφή των σταυρών προτίμησης και το αποτέλεσμα θα μεταδίδεται με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, τα πρώτα αποτελέσματα της σταυροδοσίας θα ανακοινωθούν γύρω στις 22:00-23:00 και τα τελικά αναμένονται τα ξημερώματα.

Παράλληλα, θα συνεχιστεί ο κλασικός τρόπος μετάδοσης με τηλεγραφήματα μέσω δήμου και περιφέρειας, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του 1981, μέθοδος η οποία καθυστερεί την δημοσιοποίηση του αποτελέσματος από τα εκλογικά τμήματα κατά 2,5-3 ώρες.

To άρθρο Νομού Ημαθίας – Αποτελέσματα εκλογών LIVE: Ποιοί βγαίνουν βουλευτές, οι σταυροί και οι έδρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νομού Ημαθίας – Αποτελέσματα, LIVE, Ποιοί,nomou imathias – apotelesmata, LIVE, poioi