Νίκος Μάνεσης: “Βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού, πολύ στενή επαφή στους συντελεστές της εκπομπής”

14:39 22/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Εξ αποστάσεως έκανε εκπομπή ο Νίκος Μάνεσης το Σάββατο στoν Alpha!

Απών από το τηλεοπτικό του στούντιο ήταν σήμερα, Σάββατο 22 Μαΐου ο Νίκος Μάνεσης. Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν, εκτάκτως, η Μαρία Νικόλτσιου,  ο Πέτρος Καρσιώτης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Σουρέλης, μιας και ο covid -19 «πέρασε» από  την αίθουσα σύνταξης της εκπομπής, για να μάθει τις ειδήσεις από πρώτο χέρι!

Ο

Νίκος Μάνεσης παρενέβη μέσω της τεχνολογίας και έδωσε το παρόν με τον αυθορμητισμό, τον χιούμορ και την εμπειρία του. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του ακολούθησαν αυστηρά το πρωτόκολλο που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις για λόγους πρόληψης, ασφάλειας και ατομικής ευθύνης. Παραμένουν σπίτι, από όπου θα τους δούμε και αύριο Κυριακή με συνδέσεις, βίντεο θέματα και σχολιασμό αφού το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μας έχει συνηθίσει να είναι παντού!

Σύσσωμο το ενημερωτικό δυναμικό του Alpha -Σάββατο και Κυριακή- θα βρίσκεται στις επάλξεις για να μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες κι αυτό το Σαββατοκύριακο στον Alpha.

«Βρέθηκε ένα κρούσμα κορονοϊού, πολύ στενή επαφή στους συντελεστές της εκπομπής, ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο και ότι επιβάλλεται, για μέρες δεν ήμασταν στο κανάλι αλλά σπίτια μας. Κάναμε τα μοριακά τεστ, είμαστε εντάξει. Γιατί, λοιπόν, αφού έγινε το μοριακό τεστ και είμαι εντάξει δεν βρίσκομαι εκεί; Γιατί υπάρχει το σκέλος του πρωτοκόλλου που λέει ότι πρέπει να περάσει και ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης επιστρέφοντας η εκπομπή από διαφημιστικό διάλειμμα.

To άρθρο Νίκος Μάνεσης: “Βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού, πολύ στενή επαφή στους συντελεστές της εκπομπής” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα