Νικολάκης Ζεγκίνογλου: Στην Κρήτη η αγάπη εκφράζεται με τη βία, εγώ ήμουν πιο ευαίσθητος και τα βρήκα σκούρα

18:24 17/1/2024 - Πηγή: NewsIt

“Για ένα αγόρι που μεγαλώνει εκεί πέρα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση” εξομολογήθηκε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.

Στα χρόνια που έζησε στην Κρήτη και τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν τα παιδιά στο σχολείο αναφέρθηκε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, το απόγευμα της Τετάρτης (17.01.2024), όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

“Το 1999 με τον σεισμό στην Αθήνα

μετακομίσαμε στην Κρήτη και εκεί ξεκίνησε η πραγματική ζωή που μετά ήθελα να ξαναφύγω και να πάω στην Αθήνα. Είναι λίγο σκληρή κοινωνία η Κρήτη, ακόμη δηλαδή και στο Ηράκλειο είναι λίγο πιο σκληρά τα πράγματα.

Δεν είναι πολύ συνδεδεμένοι με τα συναισθήματα τους και ειδικά για ένα αγόρι που μεγαλώνει εκεί πέρα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση” εξομολογήθηκε ο ηθοποιός που γνωρίσαμε στο Milky Way του MEGA.

“Εκφράζεται η αγάπη πολύ με την βία και εγώ ήμουν ένα παιδί πολύ λίγο πιο ευαίσθητο οπότε εκί πέρα λίγο τα βρήκα σκούρα. Και να κάνω παρέες και να ενταχθώ στην κοινωνία, ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ας πούμε όταν πήγα στην αρχή, τις πρώτες ημέρες, με πλησίασαν πολλά παιδάκια εκεί πέρα και μου έλεγαν “πες μας, ποια σου αρέσει;” και απαντούσα εγώ πως “μ’ αρέσει η Τασούλα, η Μαρία και η Χρύσα”.

Τους εμπιστεύθηκα δηλαδή εγώ και μετά, την υπόλοιπη εβδομάδα, άρχισαν να έρχονται να προσπαθούν να με δείρουν, να με τραμπουκίζουν και να κάνουν διάφορα”.

“Κι αυτό γιατί η μία ήταν αδελφή κάποιου, την άλλη την γούσταρε κάποιος άλλος, η άλλη ήταν ξαδέλφη κάποιου άλλου. Σήμερα πια έχω κρατήσει πολύ λίγους φίλους από το σχολείο.

Γενικά όμως τα παιδικά μου χρόνια ήταν υπέροχα και στην Κρήτη και στην Αθήνα” πρόσθεσε ακόμα ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου.

To άρθρο Νικολάκης Ζεγκίνογλου: Στην Κρήτη η αγάπη εκφράζεται με τη βία, εγώ ήμουν πιο ευαίσθητος και τα βρήκα σκούρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Κρήτη,nikolakis zegkinoglou, kriti