Το πανό που προκαλεί συγκίνηση στα Τρίκαλα και η δραματική ιστορία του 35χρονου που δίνει μάχη ζωής

09:21 18/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Κορυφώνεται η αγωνία στα Τρίκαλα για τον 35χρονο Νίκο που παραμένει διασωληνωμένος μετά από σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε. Ένα πανό στο νοσοκομείο κεντρίζει τα βλέμματα…

Η κάθε μέρα είναι κρίσιμη. Περνάει αργά και βασανιστικά για τους δικούς του ανθρώπους. Ο 35χρονος Νίκος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του και παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου στα Τρίκαλα. Εκεί,

στην είσοδο, ένα πανό κεντρίζει τα βλέμματα περαστικών, γιατρών αλλά και ασθενών. Είναι 3 λέξεις φίλων του, που προσεύχονται να γίνει καλά.

Την στήριξή τους, στον φίλο και οπαδό του ΑΟΤ στέλνουν οι «Σακαφλιάδες», στον 35χρονο Νίκο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τη μηχανή του την περασμένη βδομάδα στα Τρίκαλα.

Όπως καταγράφει το trikalanews.gr οι Σακαφλιάδες ανάρτησαν πανό έξω από το Νοσοκομείο, που γράφει «Νίκο, κράτα γερά», προκαλώντας συγκίνηση.

Ο Νίκος παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή.

Αρχικά είχε εξεταστεί να διακομιστεί στη Λάρισα, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε καλύτερο να μην μεταφερθεί.

To άρθρο Το πανό που προκαλεί συγκίνηση στα Τρίκαλα και η δραματική ιστορία του 35χρονου που δίνει μάχη ζωής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα