Νίκαια: Συνελήφθη 18χρονος για λαθραία τσιγάρα

10:48 4/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Δεκάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκαν στο σπίτι ενός 18χρονου στην Νίκαια. Ειδικότερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Τμήματος Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά εντόπισαν τον 18χρονο σε ηλεκτρικό μοτοποδήλατο και προχώρησαν σε έρευνα.

Από την έρευνα βρέθηκαν πάνω του μία μπλε πλαστική σακούλα που περιείχε πέντε συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων η κάθε μία καθώς και δύο κούτες τσιγάρων (20 πακέτα) διάφορων επωνυμιών, χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 18χρονου στη Νίκαια.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.020 πακέτα τσιγάρων και 144 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία επίσης δεν έφεραν ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, που πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο προς υπολογισμό του ύψους των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ κατασχέθηκε επίσης το ηλεκτρικό μοτοποδήλατο.

To άρθρο Νίκαια: Συνελήφθη 18χρονος για λαθραία τσιγάρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκαια, Συνελήφθη 18χρονος,nikaia, synelifthi 18chronos