Επίθεση του Νετανιάχου κατά του Ερντογάν: Αυτός υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς

21:05 15/11/2023 - Πηγή: NewsIt

«Απασφάλισε» κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, κατηγορώντας τον ότι «υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς», απαντώντας στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου ότι το Ισραήλ είναι «κράτος-τρομοκράτης» που διαπράττει εγκλήματα πολέμου στη Γάζα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «αποκαλεί κράτος-τρομοκράτη το Ισραήλ, αλλά οι πράξεις του δείχνουν ότι ο ίδιος υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς», αναφέρει ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σύμφωνα με τη δήλωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Times

of Israel και το Al Jazeera.

«Δεν αποδεχόμαστε το κήρυγμα» του Ερντογάν, υπογραμμίζει ο Νετανιάχου στις δηλώσεις του, υπενθυμίζοντας τους τουρκικούς βομβαρδισμούς κατά των κοινοτήτων των Κούρδων στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέα «πυρά» κατά του Μπέντζαμιν Νετανιάχου νωρίτερα σήμερα (15.11.2023), χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό του Ισραήλ «ξοφλημένο» και ότι η Χαμάς είναι ένα πολιτικό κόμμα το οποίο έχει εκλεγεί από τους Παλαιστινίους.

BREAKING: Netanyahu says his country will not accept the 'preaching' of Erdogan, says 'he himself shelled Turkish villages within the borders of Turkey'.

— The Spectator Index (@spectatorindex) November 15, 2023

Ο πρόεδρος της Τουρκίας επανέλαβε εξάλλου την άποψη ότι η Χαμάς, η οποία διοικεί τη Λωρίδα της Γάζας από το 2007, δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά πολιτικός φορέας εκλεγμένος από τον πληθυσμό του παλαιστινιακού θύλακα.

To άρθρο Επίθεση του Νετανιάχου κατά του Ερντογάν: Αυτός υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νετανιάχου, Ερντογάν, Αυτός, Χαμάς,netaniachou, erntogan, aftos, chamas