Νέος θρήνος για τη Χατάισπορ: Νεκρός στα χαλάσματα του σεισμού ο αθλητικός διευθυντής Τανέρ Σαβούτ

13:38 21/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο σεισμός στην Τουρκία οδήγησε στο θάνατο χιλιάδες ανθρώπους και ανάμεσά τους φαίνεται ότι βρίσκεται τελικά και ο αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ.

Η ίδια η Χατάισπορ ανακοίνωσε το γεγονός, με τον Τανέρ να ανασύρεται νεκρός από τα χαλάσματα στην τουρκική πόλη. Ο 48χρονος Τούρκος παράγοντας, είχε υπάρξει και ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, φορώντας μέχρι και τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Η Χατάισπορ τον

αποχαιρέτησε, γράφοντας στο twitter τα εξής: “Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του αθλητικού μας διευθυντή, Τανέρ Σαβούτ. Ο Αλλάχ να ελεήσει τον δάσκαλό μας, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους θαυμαστές του. Δεν θα σε ξεχάσουμε, δάσκαλε Τανέρ. Ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι πάντα στις καρδιές μας”.

Başımız sağ olsun

Sportif Direktörümüz Taner Savut’u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin.#AtakaşHatayspor pic.twitter.com/RSpFjnV0YZ

— Hatayspor (@Hatayspor_FK) February 21, 2023

To άρθρο Νέος θρήνος για τη Χατάισπορ: Νεκρός στα χαλάσματα του σεισμού ο αθλητικός διευθυντής Τανέρ Σαβούτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος, Χατάισπορ, Νεκρός, Τανέρ Σαβούτ,neos, chataispor, nekros, taner savout