Νέο ξέσπασμα της Βίκυς Φλέσσα για Τέμπη: Γκεμπελικές πρακτικές - Παραποιήθηκαν τα όσα είπα

00:47 22/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Νέες απαντήσεις για τον σάλο που προκάλεσε δήλωσή της για την τραγωδία στα Τέμπη έδωσε η Βίκυ Φλέσσα. Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία επανέλαβε ότι παραποιήθηκαν όσα είχε πει πως «τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί, όπως και στο Μάτι», υπογραμμίζοντας εκ νέου τη διαχρονική ευθύνη του Κράτους.

«Το κράτος νοσεί. Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί, αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλες και όλοι

μαζί, αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανέναν πρωθυπουργό και με καμία κυβέρνηση», είναι η επίμαχη φράση της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Το βράδυ της Τρίτης (21.05.2024), η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «ΕΔΩ*» του καναλιού ONE και ερωτηθείσα σχετικά απάντησε:

«Δεν ήταν μία τοποθέτηση. Ήταν μία απομονωμένη φράση, παραποιημένη. Έγινε επίθεση εναντίον μου από μία κυρία σε εκδήλωση για το βιβλίο μου. Εγώ της είπα πως η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη και είναι καλό να την αφήσουμε εκεί».

Αφού πρόσθεσε πως οι άνθρωποι που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι πονεμένοι, η Βίκυ Φλέσσα ξεκαθάρισε ότι αυτό που εννοούσε είναι η διαχρονική παθολογία του Κράτους ως πηγή της τραγωδίας στα Τέμπη, όπως και εκείνης στο Μάτι. 

«Να μην τα περιμένουμε όλα από το Κράτος. Να κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε», επισήμανε.

 

Καταλήγοντας, η Βίκυ Φλέσσα σημείωσε ότι έχει καταθέσει αγωγή κατά του ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντικά, όπως είπε,  βίντεο, κάνοντας λόγο για καθημερινή γκεμπελική πρακτική σε βάρος της.

To άρθρο Νέο ξέσπασμα της Βίκυς Φλέσσα για Τέμπη: Γκεμπελικές πρακτικές - Παραποιήθηκαν τα όσα είπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Βίκυς Φλέσσα, Τέμπη, Γκεμπελικές, - Παραποιήθηκαν,neo, vikys flessa, tebi, gkebelikes, - parapoiithikan