Νέο βίντεο ύμνος για τον Ερντογάν πριν τις τουρκικές εκλογές - «Η ελπίδα για όλη την ανθρωπότητα»

08:48 24/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Μένουν λίγες ημέρες πριν διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία και η αποθέωση προς το πρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζεται με κάθε λογής βίντεο και τραγούδια που τον υμνούν.

Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε και χαρακτηρίζει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «είναι η ελπίδα για όλη την ανθρωπότητα». Τα πλάνα κυκλοφόρησαν στα social media χθες (23.5.2023), 5 ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής

του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

«Ένας άνθρωπος που έγινε ελπίδα για την ανθρωπότητα. Ένας ηγέτης που ανοίγει τους δρόμους στον λαό του. Ένας αρχιστράτηγος που με τον στρατό του προχωρά σε πολλές νίκες. Βλέπουμε τις προσπάθειες σου, για τον ιδρώτα σου στο μέτωπο που έχεις για κάθε προσπάθεια που κάνεις για τον λαό σου», αναφέρεται στο βίντεο.

«Τον κόπο σου για να βάλεις κάθε πετραδάκι. Ξέρουμε πως χτυπά η καρδιά σου για την πατρίδα από την Αδριανούπολη μέχρι και την πόλη του Καρς. Σε γνωρίζουμε από το θάρρος που δείχνεις στο δρόμο τον οποίο προχωράς. Στέκεσαι όρθιος απέναντι στην αδικία», συνεχίζει η αφήγηση στο βίντεο.

#Şahidiz biz

Cesaretine
Mücadelene
Direnişine
Gayretine
Liderliğine
Başkomutanlığına
Dik duruşuna
Milletin için yaptıklarına şahidiz. pic.twitter.com/65OJmLvz3b

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) May 23, 2023

«Σε γνωρίζουμε από τις δοξασίες επειδή στην Αγία Σοφιά τερμάτισες τη νοσταλγία που είχε διάρκεια 100 ετών. Σε βρίσκουμε σε δεκάδες ιδέες που δεν χωρούν σε καλούπια. Στον αγώνα σου που προκαλεί φόβο στους τυράννους. Σε βρίσκουμε στην καρδιά σου που προσφέρει αγάπη στους πονεμένους. Από πίσω σου έχεις εκατομμύρια κόσμου που σε πιστεύει σε εμπιστεύεται», καταλήγουν οι αναφορές για τον Ερντογάν στο βίντεο.

Αναλύσεις επί αναλύσεων για τον βαλλιστικό πύραυλο Tayfun

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε ο Μανώλης Κωστίδης, τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων για τη δεύτερη δοκιμή του βαλλιστικού πυραύλου Tayfun που πραγματοποιήθηκε χθες, αναφέροντας την εμβέλεια 300 χιλιομέτρων, με την οποία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε απειλήσει στο παρελθόν την Αθήνα.

Το CNN Turk αναφέρει ότι «συνεχίζονται οι δοκιμαστικές βολές του εγχώριας κατασκευής βαλλιστικού πυραύλου Tayfun. Για δεύτερη φορά από το αεροδρόμιο Ριζούντας- Aρτβιν πραγματοποιήθηκε η εκτόξευση του. Στις 18 Οκτωβρίου του 2022 είχε γίνει η πρώτη δοκιμαστική βολή του πυραύλου Tayfun που κατασκευάζεται σε συνεργασία της Roketsan με την διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας».

Από την πλευρά του το κανάλι A Haber σημειώνει ότι «ο εγχώριος βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύθηκε για δεύτερη φορά από το αεροδρόμιο της Ριζούντας. Έτσι ολοκληρώθηκε η φάση των τεστ από την περιοχή της Ριζούντας. Οι πύραυλοι που έχουν εμβέλεια 300 χιλιομέτρων χαρακτηρίζονται ως μικρού βεληνεκούς βαλλιστικοί πύραυλοι».

To άρθρο Νέο βίντεο ύμνος για τον Ερντογάν πριν τις τουρκικές εκλογές - «Η ελπίδα για όλη την ανθρωπότητα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα