Νεκρός για μέρες μέσα στο σπίτι του - Η αποκάλυψη στα Χανιά και τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας

15:29 8/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι σε γειτονιά στα Χανιά, για τον 56χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ο θάνατός του, δεν είχε γίνει αντιληπτός σε κανέναν…

Μέσα στις γιορτές τα ίχνη του 56χρονου στα Χανιά χάθηκαν μυστηριωδώς. Κάποιοι στη γειτονιά άρχισαν να τον ψάχνουν αλλά μάταια. Αυτό σε συνδυασμό με την έντονη δυσοσμία από το σπίτι του, έβαλαν στο μυαλό ορισμένων, αυτό που τελικά αποδείχθηκε λίγες ώρες αργότερα. Όταν

ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα. Ο άτυχος άντρας ήταν νεκρός, με τα πρώτα στοιχεία να μην οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια.

Ήταν μέρες νεκρός μέσα στο σπίτι του και δεν αναζητήθηκε από κανέναν. Τελικά η έντονη δυσοσμία ήταν αυτή που αποκάλυψε το πτώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το πρωί (07-01-2022) όταν κάτοικοι σε γειτονιά του Ακρωτηρίου στα Χανιά ειδοποίησαν την αστυνομία καθώς ανησυχούσαν πως κάτι είχε συμβεί στον 56χρονο ιδιοκτήτη.

Δεν είχε δώσει σημεία ζωής ενώ παράλληλα μία άσχημη μυρωδιά έβγαινε από το σπίτι του. Έτσι χθες, στις 11:00 το πρωί, αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, βρίσκοντας τον άνδρα νεκρό.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, από την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

To άρθρο Νεκρός για μέρες μέσα στο σπίτι του - Η αποκάλυψη στα Χανιά και τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα