Νέα Υόρκη: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ

21:44 20/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στο προάστιο του Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί τοπική ώρα, στο γραφείο του διευθυντή, που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο, στο κατάστημα Stop & Shop στο Δυτικό Χέμπστεντ, δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της κομητείας Νασάου Πάτρικ Ράιντερ.

Ο ύποπτος, ο οποίος ήταν ντυμένος στα

μαύρα, έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως ο Γκάμπριελ ΝτεΓουίτ Ουίλσον, ηλικίας 31 ετών, από το Χέμπστεντ και Λονγκ Μπιτς της Νέας Υόρκης. Είτε είναι νυν είτε πρώην υπάλληλος του Stop & Shop, ανέφερε ο Ράιντερ.

«Είχε μαζί του ένα μικρό περίστροφο», εξήγησε ο Ράιντερ ενώ τόνισε πως «δεν γνωρίζουμε τα αίτια της ένοπλης επίθεσης».

Αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν σε τοπικά ΜΜΕ, περιέγραψαν πως άκουσαν τουλάχιστον 6 πυροβολισμούς. Κάποιοι μάρτυρες δήλωσαν σε δημοσιογράφους πως ο ύποπτος ενδέχεται να πήδηξε μέσα σε λεωφορείο για να διαφύγει, όμως η αστυνομία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία.

«Η έρευνα συνεχίζεται», τόνισε ο Ράιντερ, ο οποίος πρόσθεσε πως οι δύο τραυματίες έχουν τις αισθήσεις τους και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Το θύμα είναι ένας 49χρονος άνδρας. Δεν είναι σαφές εάν ο νεκρός ή οι τραυματίες εργάζονταν επίσης στο κατάστημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Νέα Υόρκη: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υόρκη,yorki