Νέα στοιχεία για την απόπειρα διάρρηξης στο κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι - Χρηματοκιβώτιο στο στόχαστρο των δραστών

16:38 13/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την πρωτοφανή υπόθεση της κινηματογραφικής απόπειρας διάρρηξης ενός κοσμηματοπωλείου με κλεμμένη μπουλντόζα στο Καπανδρίτι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι τρεις δράστες έκαναν μία πορεία 10χλμ με την μπουλντόζα που είχαν κλέψει από δήμο της Μαλακάσας, με τη συνοδεία ενός αυτοκινήτου, προκειμένου να μπουκάρουν στο κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι και να το ξαφρίσουν.

Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (13.03.24) το Live News,

οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται στο κλεμμένο αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν οι τρεις αδίστακτοι διαρρήκτες.

Πάνω στο αυτοκίνητο ήταν τοποθετημένη μία βάση, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι δράστες ήθελαν να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο κατάστημα.

 

Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr από το πρωτοφανές περιστατικό στο Καπανδρίτι, φαίνεται η στιγμή που η μπουλντόζα, την οποία έκλεψαν οι θρασύτατοι δράστες, καταφτάνει έξω από το κοσμηματοπωλείο, όπου σημειώθηκε η απόπειρα διάρρηξης.

Όπως βλέπετε στο ίδιο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού καταστήματος, οι δράστες με την μπουλντόζα σπρώχνουν το αυτοκίνητο που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από το κοσμηματοπωλείο, προκειμένου να κάνουν χώρο, για να μπουν στο μαγαζί και να το ληστέψουν.

Οι τρεις διαρρήκτες «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.3.2024). Έκλεψαν μια μπουλντόζα του δήμου από την περιοχή της Μαλακάσας και περίπου στις 4 τα ξημερώματα έφτασαν έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Στη συνέχεια, με αυτή έσπρωξαν το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κτίριο και «μπούκαραν» με τη μπουλντόζα μέσα στο κοσμηματοπωλείο, ισοπεδώνοντάς το, όπως καταγράφεται και στις παρακάτω φωτογραφίες του newsit.gr.

Έφυγαν, όμως, άπραγοι, αφού στην επιχείρηση υπήρχε σύστημα με καπνογόνα, τα οποία λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας και δεν τους επέτρεψαν να αρπάξουν τα ακριβά κοσμήματα.

 

To άρθρο Νέα στοιχεία για την απόπειρα διάρρηξης στο κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι - Χρηματοκιβώτιο στο στόχαστρο των δραστών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καπανδρίτι - Χρηματοκιβώτιο,kapandriti - chrimatokivotio